اما یک رژیم کتوژنیک واقعی با آن چیزی که این روزها مد شده است، کمی تفاوت دارد. رژیم کتوژنیک، یک رژیم “کمکربوهیدرات” و “پرچرب” است که اولین بار، برای درمان بیماران صرعی به کار گرفته شد؛ اما در حال حاضر، یکی از محبوبترین رژیمهایغذایی جهان، برای کاهش وزن است.
مصرف مکملهای گوارشی حاوی آنزیمهای پروتئاز و لیپاز که به ترتیب پروتئین و چربی را تجزیه میکنند، ممکن است به تسکین علائم گوارشی مربوط به تغییر رژیم غذایی به رژیم کتو کمک کند.
به افزودن کربوهیدراتها در یک وعده غذایی یا میان وعده ادامه دهید تا زمانی که در طول روز از مصرف آنها احساس ناراحتی نکنید.
در مجموع در رژیم کتوژنیک، هدف این است که بدن را وادار کنیم تا سوخت خود را بهجای کربوهیدرات از چربی بهدست آورد.
در این رژیم کیتو ۳۰ درصد از کالریهای دریافتی را کربوهیدرات تشکیل داده و در عین حال ۴۰ درصد چربی و ۳۰ درصد پروتئین دارد.
در هنگام خروج از کتو باید به میزان مصرف کربوهیدارت خود توجه کنید. میزان کربوهیدرات توصیه شده برای افراد، بسته به اهداف و سطح فعالیت آنها متفاوت است.
رژیم کتوژنیک میتواند علائم بیماری آلزایمر را کاهش دهد و روند پیشرفت این بیماری را آهسته کند.
اگرچه تحقیقات بیشتری لازم است، اما یک مطالعه نشان داد رژیم کتو به بهبود علائم بیماری پارکینسون کمک میکند.
منظور از این خوراکیها، آنهاییست که درصد کربوهیدرات بالایی دارند. در ادامه لیستی از این غذاها بیان شده:
در برنامه رژیم کتوژنیک دکتر کرمانی به محض انتخاب غذا از لیست برنامه غذایی، طرز تهیهی آن نیز برای شما نمایش داده خواهد شد.
رژیم کتوژنیک یکی از رژیمهای معروف برای لاغری است. در این رژیم غذایی، مصرف رژیم کتوژنیک کربوهیدرات کاهش و مصرف چربیهای سالم، افزایش پیدا میکند.
چند روز پس از اجرای رژیم کتو، بدن وارد فاز کتوزیس و تغییرات اساسی متابولیسمی میشود. کتو دارای ویژگیهایی است که یادآور رژیم اتکینز و سایر برنامههای کمکربوهیدرات میباشند.
در این رژیم غذایی، مصرف کربوهیدرات بهشدت کاهش پیدا میکند و با چربی جایگزین میشود.
برخی از این علايم نشان دهنده این است که بدن شما وارد فاز کتوزیس شده است که این خود، نشان دهندهی درست پیش رفتن در رژیم کتو است. البته با رعایت چند دستور غذایی ساده میتوان این علائم را خوشایندتر کرد: